DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Companiile pot alege să ne fie alături prin direcționarea celor 20% din impozitul pe profit, susținând astfel programele în beneficiul copiilor , a familiilor nevoiase si a batranilor singuri, fără ca acest suport să reprezinte o cheltuială suplimentară pentru compania sponsor.
Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, dacă se
încadrează în limitele legii și dacă se face până la sfârșitul anului, pe baza
unui contract de sponsorizare.

PROMOVEAZĂ 3,5% ÎN RÂNDUL ANGAJAȚILOR

Campania 3,5% din impozitul pe venit este un
mecanism simplu și la îndemâna oricărui contribuabil care în anul precedent a înregistrat venituri impozabile, desfășurându-se în perioada ianuarie-mai a fiecărui an. Puteți alege să ne susțineți, prin intermediul acestei facilități fiscale, prin  informarea angajaților și partenerilor dumneavoastră în privința redirecționării a 3,5% din impozitul pe venit către Asociatia Casa din Chirpici. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre această modalitate de implicare, ne puteți contacta

VOLUNTARIAT

Compania își poate încuraja angajații să participe ca voluntari în cadrul activităților derulate.De asemenea suntem deschiși pentru voluntarii angajați care își pot aduce expertiza în activitatea noastră. Oportunitățile de voluntariat variază de la sarcini pe termen scurt (de la trei luni) până la un termen lung (un an).
Dacă în compania dumneavoastră angajații își doresc să se implice în activități de voluntariat, ne puteți scrie


Descarca cotractul de sporsorizare

Doneaza

Beneficiar CASA DIN CHIRPICI

Cont RON:  RO97RNCB0032170211280001
RNCBROBU

Cont  EUR:  RO70RNCB0032170211280002
RNCBROBU

Deschis la Banca Comerciala Romana