image 1

Ce putem sa iti spunem despre noi…

In Romania, increderea populatiei in fundatii este medie. Fiecare fundatie apare dintr-o nevoie a     societatii, fie a cetatenilor care se asociaza.

 Astfel, pe cat de diverse sunt nevoile comunitatii, pe atat de diverse sunt si ONG-urile active de astazi. 

Unul dintre rolurile critice ale unui ONG/unei fundatii este sa sprijine grupurile mai putin avantajate pentru a se integra in societate.

        Avand o experienta in comunicarea cu cei aflati in necaz, am avut curajul de a porni un nou proiect bazat pe viata oamenilor, povestile mai mult sau mai putin frumoase şi de ce nu, pe sustinerea visului care contureazã povestea.

 


Aveti intrebari suplimentare? Click aici

La început a fost o idee, apoi a devenit un vis.Visul nostru este sa construim case sociale pentru persoane care provin din medii defavorizate. Il numim vis pentru ca acest proiect implica fonduri financiare foarte mari.                           

Iubim provocarile și ne bucuram atunci cand vedem cum se schimba in bine vietile celor din jur. Ne este clar ca nu vom face avere din asta, dar motivatia pentru a merge mai departe o gasim in faptul ca valorile noastre se potrivesc cu cele care stau la baza proiectelor: dezvoltare personala, ajutor social, consum responsabil și protectia mediului.                                                                               

house building 1 2

Nu renuntam din incapatanare, nu renuntam pentru ca stim cat de importanta este perseverenta pentru a reusi sa faci lucrurile bine. Credem cu pasiune in ceea ce facem, in placerea de a construi ceva nou si satisfacția de a se vedea cum se dezvolta, în ciuda greutatilor care nu sunt deloc putine.   Daca eu, tu sau ea/el nu facem ceva, nu avem dreptul sa ne așteptam la mai bine.    

                        “Alaturati-va si voi si  impreuna putem schimba destine!” Voluntariatul,implicarea fiecaruia dintre noi la nivelul comunitatii acolo unde poti si te pricepi,ar putea fi, dupa parerea mea, o solutie eficienta pentru societate.Totul se rezuma la cat iti doresti sa fii de bun, in orice mediu si domeniu.